Я не хочу мірятися роликами». Порошенко знову закликав Зеленського прийти на дебати

Президент України Петро Порошенко знову закликав свого опонента Володимира Зеленського прийти на дебати. Він додав, що це могло б припинити кампанію, яка розгорнулася в інтернеті.

«Стосовно відео роликів: я не хочу мірятися роликами. Я категоричний противник віртуальних кампанії. І для того щоб народна творчість (прихильників – ред.) того чи іншого президента, чи незалежних креативних агенцій «зменшила свій запал», є єдиний інструмент – дебати. Прийди, розкажи, дай відповідь і все закінчиться. Якщо ти ховаєшся, мені це, не просто як президенту, як громадянину не подобається. Президент має бути реальний, а не віртуальний. Президент має бути сильний, бо я хочу знати, як країна буде захищена і я це, на жаль, побачити не можу», – зазначив президент.

Стосовно того, що 19 квітня збігається час передбачених законом дебатів на «Суспільному» та зустрічі на «Олімпійському», на яку Порошенка кликав Зеленський, президент наголосив, що він прийде на «Суспільне», бо це «вимога закону».

Порошенко додав, що завтра його та Зеленського запрошено на «Свободу слова» на телеканалі ICTV, тому вони можуть зустрітися і там.

8 квітня Порошенко запросив свого опонента на виборах президента Володимира Зеленського, а також глядачів і журналістів на дебати на НСК «Олімпійський» – 14 квітня. У відповідь Зеленський заявив, що зустріч на стадіоні має відбутися 19 квітня.

14 квітня Порошенко прийшов на стадіон, де поспілкувався з журналістами.

Голова НСТУ Зураб Аласанія заявляв, що офіційні, передбачені відповідною статтею закону про вибори президента дебати не можуть пройти на національному спортивному комплексі «Олімпійський» увечері 19 квітня.

За офіційними результатами першого туру виборів президента України, за Володимира Зеленського проголосували 30,24% виборців, за чинного главу держави Петра Порошенка – 15,95% виборців. Другий тур відбудеться 21 квітня.

https://www.radiosvoboda.org/a/news-poroshenko-klyche-zelenskogo-na-debaty/29880043.html

peredplata