Внаслідок вогню буковинець втратив майно та перекриття будинку

О 00 год. 29 хв. 12 липня диспетчери Служби порятунку отримали повідомлення про пожежу в смт Лужани Кіцманського району. Як розповіли очевидці, горів сусідський житловий будинок. Окрім цього, люди зазначили, що всередині може перебувати власник домогосподарства. За вказаною адресою негайно було направлено вогнеборців місцевої пожежної команди смт Лужани, 9 державної пожежно-рятувальної частини м. Кіцмань та місцевої пожежної охорони смт Неполоківці. Коли виникло загорання у помешканні, власник будинку спав. Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Відчувши запах диму, чоловік прокинувся та встиг вибігти з будинку. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив кімнату та перекриття будинку, площа пожежі складала 102 кв. м.

Завдяки злагодженим та оперативним діям усіх пожежно-рятувальних підрозділів вдалося запобігти розповсюдженню пожежі на весь житловий будинок та перекиданню вогню на поруч розташовану господарську будівлю. Вогнеборці ліквідували пожежу у межах, які застали на момент прибуття.

За попередньою версією фахівців Управління ДСНС України у Чернівецькій області, причиною цієї пожежі стало необережне поводження з вогнем. Як наслідок, вогонь знищив меблі, речі домашнього вжитку, шиферне покриття та перекриття будинку.

Ще одну пожежу вогнеборці ліквідовували 11 липня у м. Заставна.

 

 

peredplata