На Глибоччині потяг протаранив авто

7 серпня о 04 годині на спецлінію «102» надійшло повідомлення від машиніста потягу, який рухався в напрямку Чернівці Великий Кучурів. Чоловік повідомив, що на території Глибоцького району поїзд здійснив наїзд на легковий автомобіль, який знаходився на залізничній колії.

 

На місце події виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції Глибоцького району. Правоохоронці встановили, що 47-річна жителька села Кам’яна Сторожинецького району керуючи автомобілем «Seat Аlhamba» у селі Валя Кузьмін Глибоцького району, здійснила виїзд на залізничну колію.

 

При цьому, автомобіль опинився на нерегульованій частині колії. У результаті чого, відбулося зіткнення вказаної автівки із вантажним тепловозом марки «2ТЕ10М».

 

Тепловоз та автомобіль зазнали механічні пошкодження.

 

Працівники поліції склали адміністративні матеріали на водійку авто за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

peredplata