На Буковині впродовж минулої доби на Буковині сталися 3 пожежі

Впродовж доби, що минула, вогнеборці Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 3 пожежі. Зокрема, одна з них мала місце у м. Чернівці, дві інші – у Сторожинецькому районі.

Так, 25 вересня в обласному центрі на вул. С. Разіна горіла покинута будівля. Про пожежу Службу порятунку 101 о 19 год. 52 хв. повідомили очевидці. На ліквідацію пожежі було направлено черговий караул 2 державної пожежно-рятувальної частини м. Чернівці. Через велику кількість сміття у будівлі та саманні перегородки вогонь поширився на значну площу, яка на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів становила 150 кв. м. У цих самих межах загорання було ліквідовано. У цій пожежі вогонь знищив покриття та перекриття будівлі. За попередньою версією фахівців Управління, причиною загорання стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.  

25 вересня о 12 год. 57 хв. до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у смт Красноїльськ Сторожинецького району. Жителі цього населеного пункту розповіли, що бачать дим та вогонь у сусідському житловому будинку, власників якого на той момент вдома не було. До ліквідації цієї пожежі було вирішено залучити вогнеборців місцевої пожежної охорони смт Красноїльськ та 12 державної пожежно-рятувальної частини м. Сторожинець. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників пожежу вдалося ліквідувати, врятувавши при цьому від знищення житловий будинок. Проте вогонь таки знищив 40 кв. м покриття будівлі та речі домашнього вжитку. Ймовірна причина цієї пожежі – коротке замкнення в електромережі.

Ще одна пожежа 25 вересня мала місце у м. Сторожинець. Там під час руху загорівся легковий автомобіль ВАЗ-21014. Викликавши рятувальників, водій та очевидці почали самостійно гасити полум’я. Цю пожежу вдалося ліквідувати до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Попередня причина цієї пожежі коротке замкнення в електромережі. Як наслідок, вогонь знищив моторний відсік та частково салон автомобіля.

 

Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

 

peredplata