Поліцейські розслідують травмування чернівчанина внаслідок наїзду потяга

22 жовтня приблизно о 17-й годині на спецлінію «102» надійшло повідомлення від машиніста потягу, який рухався в напрямку Чернівці-Вадул-Сірет. Чоловік повідомив, що по вулиці Винниченка здійснив наїзд на людину.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції. Поліцейські встановили: рухаючись між станціями «Чернівці-Центральна-Чернівці Південна», машиніст здійснив наїзд на 33-річного чернівчанина, який у стані алкогольного сп’яніння лежав на залізничному полотні та не встиг вчасно покинути колію.

Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження. З діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, перелом ребер, та алкогольною інтоксікацією» потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги.

За вказаним фактом слідчі Чернівецького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Кримінального кодексу України.

Для з’ясування всіх обставин інциденту призначено низку експертиз.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

peredplata