У Чернівцях горіла «Cаmpana»

Впродовж минулої доби вогнеборці Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 4 пожежі.

Так, 10 березня о 18 год. 58 хв. до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в ресторані «Cаmpana», що у м. Чернівці. Загорання у вентиляційній системі на кухні закладу виявили працівники ресторану та одразу зателефонували на спецлінію 101. Загорання виникло у  вентиляційній трубі. До місця події було направлено вогнеборців групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. Рятувальники швидко ліквідували пожежу та врятували будівлю. Під час пожежі вогонь пошкодив утеплювач та обшивку вентиляційної системи. Постраждалих внаслідок пожежі немає.

Ще одна пожежа 10 березня сталася у с. Пашківці Хотинського району. Там горіла господарська будівля. Вогонь на горищі виявили власники домогосподарства та зателефонували до Служби порятунку. За вказаною адресою прибули вогнеборці 7 державної пожежно-рятувальної частини м. Хотин та місцевого пожежно-рятувального підрозділу с. Недобоївці. Вогонь поширився по горищу, площа пожежі склала 20 кв. м. Завдяки злагодженим діям пожежно-рятувальних підрозділів пожежу було ліквідовано та врятовано від знищення господарську будівлю та поруч розташований житловий будинок.   

Причини обох пожеж встановлюються.

Ще дві пожежі, які ліквідовували вогнеборці впродовж минулої доби, мали місце в смт Кельменці та м. Чернівці. Це були загорання сухої трави на відкритій території. Загальна площа цих двох пожеж – 5 га.      

 

Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata