Під час сутичок на трасі в Хотині постраждав один поліцейський, – Нацполіція.

 

 

У Чернівецькій області під час сутички між учасниками акції протесту і далекобійниками на трасі в Хотині постраждав один співробітник поліції.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

 

“Під час зібрання місцевих жителів стався інцидент між учасниками акції та далекобійниками. Коли поліцейські здійснювали розмежування представників обох сторін конфлікту, постраждав один із правоохоронців”, – повідомляє прес-служба.

Також зазначається, що слідчі Хотинського відділення поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 279 (Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства) і 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Ввечері 1 липня учасники акції з перекриття траси в Хотині погодилися щопівгодини пропускати транспорт.

Раніше повідомлялося, що у Хотині поліція відтіснила учасників перекриття траси у Хотині: на акції почалась бійка.

Нагадаємо, у Хотині Чернівецької області група місцевих мешканців перекрила рух транспорту на центральній автомобільній дорозі.

Такими діями учасники пікету висловлюють своє обурення через скандальні поправки до Постанови Кабміну щодо нового районного поділу Чернівецької області, згідно з якими планують утворити укрупнений Дністровський район із центром у смт Кельменці, а не в Хотині.

peredplata