Фігурантка секс-скандалу Клітіна задекларувала майно на Буковині.

Колишня заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яка раніше опинилася в центрі секс-скандалу, а днями оголосила про створення своєї партії, задекларувала майно у Чернівецькій області.

Як свідчать дані в її електронній декларації, батько Клітіної володіє частиною квартири у Чернівцях площею 63,36 кв. м.

 

Крім того, в декларації вказано, що мати екс-заступниці міністра володіє квартирою в смт Кельменці Чернівецької області площею 43,10 кв. м.

Днями Клітіна оголосила про створення своєї партії. При тому зробила це в провокаційній манері – чиновниця записала відеозвернення у відвертому купальнику.

Раніше нардеп Антон Поляков опублікував фрагмент розмови народних депутатів з “Слуги народу”, які розповіли, що Клітіна нібито отримала свою посаду в уряді через ліжко.

У відповідь Клітіна заявила, що інформація про нібито “кар’єру через ліжко” насправді є замовленням, і пов’язала це з опором реформам.

“Звичайно, після розмови двох чоловіків напідпитку всі ЗМІ чорнять саме мене. На те є причини і замовники. Коли я йшла на посаду заступника міністра, я розуміла, що буде непросто, що буде опір реформам. Спочатку я хотіла промовчати і ігнорувати цю гидоту”, – сказала Клитина.

Після цього секс-скандалу Клітіну звільнили за поданням міністра інфраструктури Владислава Криклія.

peredplata