Чернівецька область: упродовж вихідних сталося 12 пожеж, на одній з них травмувалася жінка

Увечері 8 серпня на вул. Аксеніна у місті Чернівці сталася пожежа в двоповерховому житловому будинку. Загорання виникло у помешканні на   1-му поверсі й, за попередніми висновками фахівців, причиною займання стало коротке замкнення електромережі. Оскільки у будинку було багато дерев’яних конструкцій, полум’я розповсюдилося ними на 2-ий поверх і дах. Вогонь помітили сусіди та викликали рятувальників. Одночасно із цим, знаючи, що в квартирі, де виникла пожежа, проживає 81-річна жінка, люди зайшли всередину та допомогли власниці вийти. Покидаючи своє помешкання, жінка отримала опіки.

Рятувальники Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення прибули за викликом та, переконавшись, що жінка вже знаходиться у безпеці й загрози іншим людям немає, приступили до ліквідації пожежі. У той же час травмовану жінку каретою швидкої госпіталізували до лікарні, де вона зараз  перебуває. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 200 кв. м. Полум’я знищило покриття, домашні речі, меблі та техніку в двох квартирах на 1-му та 2-му поверхах, пошкодило перекриття житлового будинку.

Окрім цієї, пожежі в житловому секторі ще сталися на вул. Коцюбинського у місті Чернівці, у Сокирянському, Сторожинецькому, Кіцманському, Новоселицькому районах. Також 6 пожеж виникло на відкритій території. Про це інформує Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

 

 

peredplata