У Чернівцях по вул. Головній горіла квартира: власник загинув, 8 мешканців евакуйовано

Чернівецька область: минулої доби сталося 5 пожеж, на одній з них загинула людина та 8 осіб було евакуйовано – Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Увечері 12 серпня у місті Чернівці на вул. Головній виникла пожежа в квартирі.  Повідомлення про неї рятувальники отримали від місцевих жителів. Люди пояснили, що горить квартира на 1-му поверсі 3-поверхового житлового будинку, а всередині може перебувати її власник, котрий проживав там сам.

За викликом негайно було відправлено працівників Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та черговий караул 2 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці.

По прибуттю на місце рятувальники встановили, що вогонь поширився по житлових кімнатах у квартирі, площа пожежі становила 20 кв. м. Оскільки в будинку утворилося щільне задимлення, рятувальники провели евакуацію жителів будинку. Одягнувши апарати захисту органів дихання та зору, вони увійшли всередину та допомогли вийти на свіже повітря 8 місцевим жителям. Одночасно із цим, вогнеборці проводили ліквідацію пожежі.

Під час гасіння в квартирі, де сталося загорання, рятувальники виявили тіло власника помешкання, 1964 року народження. Чоловік не подавав жодних ознак життя Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Тіло загиблого власника квартири направлено на судово-медичну експертизу міста Чернівці для встановлення причини смерті. Причина пожежі встановлюється.

Окрім цієї пожежі, рятувальники ліквідували дві пожежі на відкритій території у Заставнівському та Кіцманському районах, а також пожежі на Вижниччині та Сокирянщині.

 

 

peredplata