Мiцний капкан для Лукашенка

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Александр Лукашенко не може всидiти i, як на срачку залагодив дзвонити Путіну. Нинька, у святу неділю Лукашенко знову зателефонував до свого патрона в Росію…
Сьогодні відбулась ще одна телефонна розмова президента РФ Володимира Путіна з так званим президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком. Про це повідомляється на сайті Кремля.
“Продовжено обговорення ситуації, що склалася після президентських виборів в Білорусі, в тому числі з урахуванням тиску на республіку, яка чиниться ззовні. (Ого, до чого добалакались. “Давление извне”!). З російського боку підтверджена готовність надати необхідне сприяння у вирішенні проблем, що виникли на основі принципів договору про створення Союзної держави, а також в разі необхідності по лінії організації договору про колективну безпеку “, – сказано в повідомленні.
Нагадаю. Напередодні лідери двох країн вже проводили телефонну розмову, в ході якої з обох сторін була висловлена впевненість в тому, що всі виниклі проблеми будуть дуже швидко врегульовані. “Головне, щоб ними не скористалися деструктивні сили, які прагнуть до того, щоб завдати шкоди взаємовигіднiй співпраці двох країн в рамках Союзної держави”, – вважають Путін і Лукашенко.
Вчора президент Білорусі висловив впевненість, що Росія при першому запиті надасть допомогу щодо забезпечення безпеки республіки Білорусь.
Ну, от така сумна iсторiя про незалежну Державу Бiлорусь, яка знову не вiдбулась.
P.S. Сайт Кремля, якщо хто не знає: (http://kremlin.ru/events/president/news/63894).
Зображення може містити: 2 особи, костюм
 
 
 
 
 
 
 

peredplata