На Кельменеччині водолази шукають чоловіка, котрий зник безвісти під час риболовлі

15 жовтня у селі Ворновиця Кельменецького району на річці Дністер безвісти зник чоловік. 46-річний мешканець Заставнівського району в той день на власному гумовому човні вирушив на риболовлю. За кілька годин його човен помітили очевидці поблизу протилежного берега Дністра, проте рибалки в ньому не було. Про подію люди повідомили правоохоронців. При обстеженні берега зниклого чоловіка знайдено не було, тому наступного дня до пошуків долучили рятувальників.

З 16 жовтня працівники групи водолазних робіт Управління ДСНС України у Чернівецькій області обстежують водойму. На даний момент водолази обстежили близько 9000 кв. м. під водою, проте чоловіка не знайшли. Пошуки ускладнюються тим, що глибина Дністра у тих місцях сягає 25 метрів, видимість під водою менше 0,5 метра. Оскільки  не встановлено точного місця зникнення особи, водолази проводять пошук на великій площі. На допомогу водолазам з Чернівецької області залучено їх колег з Хмельниччини. Спільними зусиллями вони обстежують дно річки по обидва берега Дністра. На даний момент пошуки зниклого тривають.   

Від Управління ДСНС України у Чернівецькій області до пошукових робіт задіяно 6 чоловік особового складу, 1 плавзасіб та 1 одиниця техніки.

 

Управління ДСНС України у  Чернівецькій області.

 

peredplata