У Чернівцях після жахливої ДТП в реанімації померла молода жінка: двоє діток залишились сиротами

У Чернівцях в реанімації померла 43-річна місцева жителька Альона Мельничук, яка отримала важкі травми голови внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася ще 21 грудня.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомила сестра загиблої Оксана Мельничук.

За її словами, аварія сталася ввечері 21 грудня на пішохідному переході на вулиці Сторожинецькій.

Жінка зауважила, що патрульна поліція при прибутті на місце ДТП оформили протокол за ст. 124 (“Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна”).

Після автопригоди постраждалу жінку госпіталізували, вона перебувала у реанімації. А 2 січня 2021 року чернівчанка померла. За словами родичів загиблої, похорон Альони Мельничук відбудеться сьогодні, 4 січня.

Також відомо, що загибла працювала помічницею вихователя у дошкільному навчальному закладі №43 Чернівців. Сиротами залишилися двоє дітей.

Користувачі соцмереж висловлюють співчуття родичам загиблої:

“Співчуття. Такі реалії нашої дійсності. Дай боже Вам добитись правди і наказати винуватих”

“Примите, наше соболезнование. Это большое горе. Сил Вам, пережить”

“Працівники ДНЗ #43 приносять щирі співчуття родині… Ми сумуємо разом з вами, бо втратили дбайливого і турботливого помічника вихователя, надійну колегу, молоду людину Альону Степанівну… Хай з Богом спочиває. Царства їй Небесного. А світла пам’ять про неї залишиться в наших серцях…”

Смертельна ДТП: що кажуть у поліції

Водночас у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області кореспонденту molbuk.ua повідомили, що правоохоронці наразі проводять досудове розслідування щодо цієї ДТП. Зокрема, відомості про автопригоду внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

“Людини не було!!! Свідчення взяли у неповнолітньої дитини без присутності дорослих! З 21-го числа жодні ЗМІ не повідомляли про це ДТП. Зараз водій найняв адвоката, замітають сліди!”, – повідомила Оксана Мельничук.

За інформацією правоохоронців, винуватцем ДТП був водій автомобіля Opel Vivaro. Поліція вилучила в нього транспортний засіб та водійське посвідчення. Щоправда, чоловіка не затримано.

peredplata