У Чернівцях за минулу добу згорів мікроавтобус та дача

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі – Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

20 січня диспетчер Служби порятунку отримав повідомлення, що у місті Чернівці на вул. Кармелюка пожежа. На узбіччі дороги загорівся припаркований автомобіль «Mercedes-Benz». Водій авто був поруч і, помітивши, як з-під капота йде дим, викликав рятувальників. Вогонь поширився по машині, площа пожежі склала 6 кв. м. Вогнеборці ліквідували пожежу в цих самих межах. Внаслідок пожежі знищено мікроавтобус «Mercedes-Benz». Попередня причина пожежі – несправність електричної системи автомобіля.

На вул. Стрийській теж у місті Чернівці сталася пожежа в дачному будинку. Будівля була покинута, там ніхто не проживав, тому в ній облаштували собі прихисток особи без постійного місця проживання. За попередніми висновками фахівців, причиною загорання стала необережність осіб під час паління. Ймовірно, злякавшись вогню, люди з будинку втекли, а  перехожі, котрі помітили пожежу, зателефонували на спецлінію 101. Рятувальники 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці прибули за викликом та ліквідували пожежу на площі 40 кв. м. Своїми діями вони врятували від знищення дачний будинок. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку та меблі.

Ще двічі протягом доби вогнеборці виїжджали на ліквідацію пожеж у житловому секторі в Сокирянському та Кіцманському районах.

 

 

peredplata