На Буковині поліцейські розшукують безвісти зниклого неповнолітнього, який поїхав кататись на велосипеді та не повернувся (оновлено)

Увага! На Буковині поліцейські розшукують безвісти зниклого неповнолітнього Романа Івана Васильовича.

Про це повідомляє Відділ  комунікації поліції в Чернівецькій області.

Сьогодні, 2 березня, до поліції звернулися житель села Маршинці та повідомив про зникнення його 17-річного сина. За словами заявника, вранці хлопець поїхав кататися на велосипеді у напрямку моста, який з’єднує Новоселицю та Герцу, та досі його місцезнаходження невідоме.

На пошуки зниклого орієнтовано слідчо-оперативну та групу реагування патрульної поліції відділення поліції №6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції та інспектори ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області.

Неповнолітній був одягнений у синю кофту та штани. При собі мав чорний рюкзак з білою емблемою.

Пошуки безвісти зниклого хлопця досі тривають. Правоохоронці звертаються до всіх, кому відома інформація про місцезнаходження цієї дитини, звертатися на спецлінію «102».

Поліцейські Буковини  оперативно розшукали безвісти зниклого неповнолітнього на Новоселиччині

На пошуки зниклого Ситуаційний Центр ГУНП в Чернівецькій області орієнтував понад сотню поліцейських двох відділень поліції (№2 та №4 міст Новоселиця та Герца) Чернівецького районного управління поліції, інспекторів ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області та кінологів.

Внаслідок проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці знайшли зниклого у селі Лунка. Наразі поліцейські проводять з батьками та їхнім сином профілактичну бесіду та встановлюють причини зникнення неповнолітнього.

За час відсутності хлопця протиправних дій щодо нього не вчинялося.

 

peredplata