На Буковині син витягнув батька з палаючого авто

Чернівецька область: за добу сталися 3 пожежі, на одній з них травмовано чоловіка.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у  Чернівецькій області.

7 квітня у селі Іванівці Кельменецької ОТГ Дністровського району сталася пожежа в автомобілі «ВАЗ-2109». Загорання виникло під час руху машини. Водій, котрий перебував всередині, помітив дим, а згодом й вогонь з-під капоту. Налякавшись, у шоковому стані 61-річний чоловік не зміг самостійно вийти з салону авто, тому під час пожежі отримав травми – опіки тіла та отруївся чадним газом.

Те, що горить автомобіль, а всередині перебуває водій, помітив його син. Він допоміг батьку вийти з машини, викликав швидку, а також зателефонував до місцевого-пожежно-рятувального підрозділу. Каретою швидкої потерпілого госпіталізували до Кельменецької центральної районної лікарні, наразі він перебуває у реанімаційному відділенні. Працівники місцевого-пожежно-рятувального підрозділу села Іванівці ліквідували пожежу в автомобілі. Внаслідок пожежі пошкоджено салон авто.

Уночі 8 квітня на вул. Текстильників у місті Чернівці теж горів автомобіль – «Mercedes-Benz». Автомобіль був припаркований поблизу будинку, тому вогонь помітили місцеві мешканці й зателефонували до Служби порятунку. Черговий караул Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення прибув за викликом та ліквідував пожежу, не допустивши поширення вогню на інші поруч припарковані автівки. Вогонь пошкодив моторний відсік і частково салон авто «Mercedes-Benz».

Причини обох пожеж в автомобілях встановлюється.

 Ще одну пожежу минулої доби рятувальники ліквідували у місті Сокиряни.

 

peredplata