На Прикарпатті хлопчик послизнувся та впав у річку: його тіло знайшли рятувальники

Дитину шукали цілу ніч, а знайшли лише вранці

Гірські рятувальники у річці знайшли тіло дитини, яка послизнулася на камінні та впала у воду.

Про це повідомила пресслужба Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

Зазначається, що 12 червня о 20:50 до ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що в селі Тюдів Косівського району, перебуваючи на відпочинку, послизнувся з каміння та впав у річку Черемош хлопчик (попередньо 12 років).

Зі слів очевидців було встановлено, що на річці Черемош перебувало троє дітей, один з яких (хлопчик, 12 років) послизнувся з каміння та впав у річку, після чого дитину понесло вниз за течією, – йдеться у повідомленні.

До пошуків дитини залучили 26 рятувальників, п’ять одиниць техніки та два плавзасоби. Також приєднались працівники поліції, місцеве населення та рятувальники з Чернівецької області.

Фото: facebook.com/MNSIFR

Працювали чотири робочі групи, проводився огляд місцевості, берегової лінії та річища річки Черемош. Також обстежили водне дзеркало річища ріки Черемош на плавзасобах з с. Тюдів в сторону “Вижницького моста”, місця найбільш можливого заглиблення на річці вниз по течії від місця події, та берегову лінію вздовж р. Черемош.

О 07:30 місцевим населенням було виявлено тіло дитини біля правого берега р. Черемош в с. Тюдів на відстані орієнтовно 2 км від місця події, – зазначили у ДСНС.

Тіло хлопчика підняли на берег річки та передали поліціянтам.

Фото: facebook.com/MNSIFR

Нагадаємо, що вночі та протягом дня 13 червня на заході та південному заході України синоптики прогнозують сильні дощі з грозами, градом і шквалистим вітром.

 

peredplata