Історичний день українського футболу.

Історичний день! Історичний матч! Історичний Євро-2020 для всієї футбольної України!
Ми в 1/4 фіналу чемпіонату Європи! Команда Андрія Шевченка у вісімці найсильніших збірних континенту!
Це найкращий подарунок для всієї України, мільйонів наших земляків по всьому світу і для футбольної спільноти нашої держави, яка в цьому році відзначає 30-річний ювілей!
Складний поєдинок і дуже сильний суперник, але збірна, з якою разом билися більш ніж 40 мільйонів сердець України, завойовує заслужену перемогу! Завдяки нашій з вами енергетиці, якою ми ділилися з командою до останньої секунди матчу і вірили в перемогу!
Щиро бажаю, щоб ця ж енергетика допомогла якнайшвидшому одужанню Артема Бєсєдіна! Просто зараз ми забираємо його до Києва на ретельне медичне обстеження. Він, як справжній чоловік, як гравець національної команди, не побоявся зіткнення і боровся в поєдинку за м’яч до кінця, за перемогу України! Дуже сподіваюсь на його швидке відновлення і повернення на поле!
Дякую нашій діаспорі у Великобританії за неймовірну підтримку збірної і фантастичну атмосферу, яку ви створили на «Хемпден парк» у шотландському Глазго!
Вітаю всіх наших вболівальників, головну команду країни та тренерський штаб на чолі з Андрієм Шевченком з цим історичним успіхом! Ви справжні герої! Як і всі наші вболівальники, чия надпотужна підтримка додавала сил збірній!
Готуємось до 1/4 фіналу Євро-2020 і зустрічі з Англією, яка відбудеться у Римі 3 липня!
Слава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА! 🇺🇦
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Андрій Павелко, президент Української асоціації футболу

 

peredplata