Хто такий Петро Лисак, який очолив департамент транспорту у Чернівцях

 

Громадський транспорт та сміття тепер стали сферою відповідальності Петра Лисака. Саме він очолив новоутворений департамент транспорту та поводження з відходами Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

 

Про Петра Лисака відомо, що у 2000 році він здобув вищу освіту в Київському інституті внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України за спеціальністю “правознавство”.

У 2013 році у званні майора внутрішньої служби став керівником Чернівецького слідчого ізолятора, до того працював там заступником. Керував СІЗО до 2019-го року. На початку 2021-го став радником міського голови Романа Клічука.

Згідно декларації за 2020-ий рік на сайті НАЗК, у Лисака немає жодної власності. Усім володіє його дружина Тетяна: квартирою на 57,6 квадратів та будинком на 203 м кв у Чернівцях. А також авто Toyota Rav-4 Hybrid 2019-го року випуску за 863,5 тис грн.

Тетяні Лисак належать 33 відсотки від загального капіталу ТОВ “Дебет кредит груп”. Минулого року від підприємницької діяльності вона отримала майже 2 мільйони доходу.

Тоді як Петро Лисак за основним місцем роботи торік в адміністрації державної кримінально-виконавчої служби України заробив 371,9 тис грн.

Раніше повідомлялося, що міський голова Роман Клічук призначив керівників нових управлінь та департаментів міськради.

peredplata