Лис, Заремський, Мазурашу та Божик – це мажоритарники Буковини від Зеленського. Всіх, окрім Заремського, раніше назвала газета ЧАС.

Стало відомо, хто балотуватиметься від «Слуги народу» по мажоритарних округах Чернівецької області. Партія «Слуга народу» оприлюднила на своєму сайті прізвища кандидатів, які будуть балотуватися від мажоритарних округів Чернівецької області.

Нещодавно працівник телеканалу “Чернівецький промінь” Святослав Вишинський писав, що “за інформацією джерел видання «Буковинський центр», затримка оприлюднення імен кандидатів-мажоритарників «Слуги народу» в Чернівецькій обл. зумовлена низкою внутрішніх конфліктів у партійному середовищі.
Витоки про висування афілійованих з підприємцем Іллею Павлюком «пролетарських» фігур – водія маршрутки Михайла Мангера та вчительки молодших класів Олени Лис – скандалізували публіку, у зв’язку з чим остаточне затвердження суперечливих кандидатів поставили на паузу.
Особливої інтриги ситуація набирає на 201 окрузі в Чернівцях, де відразу кілька політичних груп за підтримки дипломатичних каналів лобіюють балотування від «Слуги народу» почесного консула Австрії Сергія Осачука.

Олена Лис – 201 округ.

Народилася 15 червня 1971 року в селі Бродок в Білорусі. Отримала спеціальність «Вчитель початкових класів, практичний психолог» у Чернівецькому національному університеті. Вчитель початкових класів НУШ у Чернівецькій гімназії №2 Чернівецької міської ради, СШ І ст.№35.

Максим Заремський – 202 округ

Народився 26 вересня 1991 року в Могильові в Білорусі. Навчався в Буковинському університеті, а також у Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича за спеціальністю «Право». Начальник відділу планування, оперативного чергування, зв’язку та оповіщення Управління цивільного захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації. Громадський діяч – засновник низки фітнес-проектів та щорічного спортивного фестивалю.

Георгій Мазурашу – 203 округ.

Народився 17 квітня 1971 року в селі Круп’янське Глибоцького району Чернівецької області. Закінчив Чернівецький механіко-технологічний технікум, потім – Чернівецький національний університет за спеціальністю «Державна служба». З 2014 до 2018 року був членом виконкому Чернівецького обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Директор Чернівецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», журналіст.

Валерій Божик – 204 округ.

Народився 27 березня 1971 року в селі Кадубівці Заставнівського району Чернівецької області. Закінчив Чернівецький національний університет за спеціальністю «Правознавство». Адвокат. Має великий досвід роботи на керівних виборних посадах в органах адвокатського самоврядування.

peredplata