У ставку на Буковині втопився 5-річний хлопчик

 
 

У Чернівецькій області сьогодні 5-річна дитина втопилась у ставку.

Трагедія сталася у селі Нові Бросківці колишнього Сторожинецького району.

За попередніми даними, 5-річний хлопчик потонув у ставку неподалік від свого будинку. Окрім того, відомо, що дитина перебувала вдома із своїм дідусем.

Медики, які прибули на місце пригоди, констатували смерть дитини.

У прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області обіцяють надати інформацію з приводу цієї події найближчим часом

Поліція Чернівецької області відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі у ставку 5-річного хлопчика.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

 

Зазначається, що сьогодні ввечері до поліції звернувся житель села Нові Бросківці та повідомив про те, що неподалік свого помешкання у ставку знайшов тіло свого онука, який потонув.

Правоохоронці опитали заявника та з’ясували, що сьогодні ввечері житель села Нові Бросківці приїхав на тракторі додому і помітив свого онука, який грався на подвір’ї. Коли буковинець припаркував свій транспортний засіб та прийшов до помешкання, хлопчика уже не було. Родичі одразу кинулися на пошуки малолітньої дитини. Протягом десяти хвилин дідусь знайшов та витяг тіло свого онука, який потонув у ставку неподалік будинку.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) з приміткою “Нещасний випадок” Кримінального кодексу України.

Правоохоронці направили тіло для проведення судово-медичної експертизи.

Поліцейські звертаються до батьків з проханням пильніше стежити за своїми дітьми та не залишати їх без нагляду дорослих, особливо біля водойм, щоб не допустити трагічних наслідків.

Раніше повідомлялося, що у ставку на Буковині втопився 5-річний хлопчик.

peredplata