Померла колишня заступниця начальника управління культури Чернівців

У Чернівцях передчасно пішла з життя колишня співробітниця управління культури Чернівецької міської ради П’ятницька Ірина Леонідівна.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці управління культури Чернівецької міськради.

“Безглузда і передчасна смерть забрала життя людини, чий внесок у розвиток культури міста важко переоцінити. Свідченням цього є її багаторічна гідна і високопрофесійна робота, понад 32 роки в органах місцевого самоврядування, із них 27 років на посадах від головного спеціаліста до заступника начальника управління культури”, – йдеться у повідомленні.

“Нехай добрий, світлий спомин про Ірину Леонідівну, людину з великою жагою до життя, яка завжди вболівала за культуру і кожного працівника, назавжди залишиться у серцях колег, усіх, хто її знав, любив та шанував. Важко знайти слова розради, коли зупиняється серце найголовнішої в житті людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! У нашій пам’яті Ірина Леонідівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи”, – пише управління культури.

“Колектив управління культури Чернівецької міської ради глибоко сумує з приводу цієї непоправної втрати та висловлює щирі співчуття родині”, – йдеться у повідомленні.

peredplata