На Буковині під залізничною колією утворилась яма глибиною 6 метрів

У селі Мамалига Чернівецької області під залізничною колією утворилося провалля. Відновлювальні роботи триватимуть 10 годин, тому маршрут потяга “Чернівці–Київ” змінили.

Про це повідомили в пресслужбі Укрзалізниці.

Укрзалізниця доставлятиме пасажирів з Чернівців до Мамалиги автобусами. Протяжність складає 62 кілометри. Потяг на Київ вирушить з Мамалиги за зміненим маршрутом через Заліщики та Тернопіль.

З маршруту виключать зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам’янець-Подільський, Дунаївці та Гречани — пасажирів із цих станцій заберуть окремим рейсом згідно з графіком. Орієнтовний час затримки потяга до Києва складатиме дві години.

Біля колії у Мамализі утворилася яма глибиною шість метрів. Її засипатимуть гравієм.

Зокрема Ганна Вакарчук у ФБ написала:

«Засмоктало п’ять вагонів гравію і утворило ще більше вирву». Поблизу Драниці, на перегоні Новоселиця-Мамалига залізничники намагаються засипати провалля, яке утворилося під колією через підмив грунту. Задача – не з простих, це район карстових печер. Як поінформував начальник станції «Новоселиця» Михайло Кольцюк у провалля вже засипали п’ять вагонів щебню, його засмоктало повністю, утворивши ще більшу вирву На станції чекає відправки ще понад десять вагонів із щебнем, замовили ще понад двадцять вагонів, у дорозі на Драницю – п’ять платформ з бутовим каменем.
Тим часом київський потяг, який прибув зі столиці сьогодні вранці, зупинився в Мамализі, пасажирів до Чернівців доправили трьома автобусами, які надала «Укрзалізниця». Очікується, що увечорі цей же потяг відправиться на Київ з Мамалиги. Детальніше повідомимо згодом.

 

 

peredplata