Двох буковинців виявили на подвір’ї під мінітрактором без свідомості

Внаслідок порушення правил експлуатації трактора одна особа загинула. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

По обіді, 2 листопада, до поліції надійшло повідомлення, про те, що в селі Грубна Дністровського району на подвірї під мінітрактором «DONGFENG» виявлено двох людей без свідомості. Одразу ж на місце події виїхали слідчо-оперативна група та група-реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції.

Поліцейські попередньо встановили, що ймовірно, під час встановлення металевої фризи відбулося її падіння, в результаті чого 52-річного господаря притиснуло до землі. В той час 48-річна дружина, намагалася допомогти чоловіку і її затягнуло під колесо транспортного засобу. Від отриманих травм жінка загинула на місці пригоди. Потерпілого з травмами різної ступені тяжкості госпіталізовано до лікарні.

Попередньо, слідчі поліції розпочали кримінальне провадження передбачене частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінально кодексу України. Слідство триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

peredplata