Два ДТП на Буковині, одна з яких – зі смертельними наслідками

Одна ДТП трапилася вчора, 2 листопада, неподалік села Лівинці, у якій загинула жінка-пішохід. Інша автопригода сталася сьогодні, 3 листопада, у селі Тарашани, в результаті якої травмувався мотоцикліст. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

На виклик неподалік села Лівинці виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група Дністровського районного відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що 59-річний водій  автомобіля «MAN» на іноземній реєстрації не встиг загальмувати та допустив наїзд на пішохода. В результаті аварії 75-річна жителька села Михайлівка від отриманих травм померла на місці. Зі слів очевидців жінка раптово вибігла на проїжджу частину дороги.

Вранці, 3 листопада, в селі Тарашани зіткнулися автомобіль «Opel Combo» та мотоцикл «Suzuki». На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Чернівецького районного управління поліції  та відділення поліції №4 (м. Герца). Правоохоронці з’ясували, що 21-річний житель села Димка, керуючи  мотоциклом допустив зіткнення із автомобілем «Opel Combo» під керуванням 58-річного жителя села Станівці. В результаті аварії мотоцикліста викинуло на лобове скло автомобіля «Mercedes-Benz», який готувався до маневру повороту.

Внаслідок автопригоди водій мотоцикла отримав перелом ноги. Наразі потерпілий перебуває у лікарні.

Слідчі поліції за даним фактами внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно за частиною 2 та 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata