На Буковині затримали чоловіка, який пограбував жінку посеред вулиці

Вчора, 2 листопада, до поліції звернулася жінка із заявою про те, що незнайомець відкрито заволодів її телефоном та втік. Правоохоронці затримали правопорушника та повідомили йому про підозру у скоєні злочину.

Одразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група Вижницького районного відділу поліції. Поліцейські провівши, першочергові заходи з’ясували, що на одній із вулиць районного центру у 43-річної місцевої жительки невідомий чоловік відкрито заволодів мобільним телефоном. Після скоєного зловмисник втік у невідомому напрямку.

Отримавши детальний опис правопорушника, працівники поліції оперативно встановили його особу. Ним виявився 27-річний житель села Чорногузи. Правоохоронці розшукали та затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі повідомили зловмисникові про підозру у скоєнні правопорушення передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata