На Буковині сталось ДТП за участі трьох автівок

Сьогодні, 21 грудня, в селі Банилів сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувався чернівчанин. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для встановлення обставин аварії на місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування Вижницького районного відділу поліції.

Поліцейські з’ясували, що 58-річний водій автомобіля «ВАЗ-2110» виїжджав на головну дорогу та не надав перевагу в русі легковику «Volkswagen Caddy» під керуванням 30-річного жителя села Іспас. Внаслідок удару іномарка в’їхала в припаркований автомобіль «Renault», в якому перебував 45-річний чернівчанин.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди жителя Чернівців із тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичної установи. Лікарі попередньо діагностували у потерпілого травми голови та ноги.

Слідчі поліції внесли відомості про вказану автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

peredplata