Суперник українського боксера Вихриста вдарив суддю після програного бою.

Незгодний із рішенням судді боксер штовхнув рефері у груди

29-річний український суперважкоатлет Віктор Вихрист достроково переміг грузинського боксера Яго Кіладзе під час поєдинку, який відбувся 1 січня в Голлівуді (США). Про це 2 січня повідомляє Isport.
У першому раунді Вихрист відправив Кіладзе в нокдаун лівим хуком, проте незабаром сам опинився на канвасі. Після цього українцеві вдалося ще раз відправити у нокдаун свого суперника.

Kiladze with early vicious knockdown on Faust! ????

Order #OrtizMartin NOW: https://t.co/3Zu1Q7c92G pic.twitter.com/hwWutq1r6I

– FOX Sports: PBC (@PBConFOX) January 2, 2022
У другому раунді Вихрист побував у другому нокдауні та відправив Кіладзе на настил рингу втретє. Грузинському боксерові вдалося піднятися на ноги, проте суддя зупинив бій. Боксер, який програв, висловив незгоду із цим рішенням і штовхнув рефері у груди.

Добре? Suspension? Both? Neither? pic.twitter.com/tZu5r6gNJ9

– RJ Clifford (@RJcliffordMMA) January 2, 2022
Контекст:
За даними Ringside24, Віктор Вихрист народився 1992 року, живе і тренується в Гамбурзі (Німеччина). Вагова категорія спортсмена – суперважка вага (понад 90,7 кг), його професійний дебют на рингу відбувся у лютому 2020 року, він переміг у дев’яти боях, у семи з яких – нокаутом, повідомляє BoxRec.

Кіладзе, за інформацією Vringe, народився в Донецьку, зараз – громадянин Грузії. Спортсмен провів на професійному рингу 34 бої, з них 27 виграв, шість програв, один поєдинок закінчився нічиєю, повідомляє BoxRec.
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/sport/supernik-ukrajinskogo-boksera-vihrista-vdariv-suddju-pislja-progranogo-boju-video-1589251.html

peredplata