На Буковині сталось два ДТП : один чоловік загинув

Буковинські поліцейські розслідують обставини двох аварій, одна з яких проживали – зі смертельним наслідком
У селищі Берегомет в результаті ДТП загинув водій легковика. Ще один буковинець постраждав під час перекидання автомобіля у селі Кам’янка Чернівецького району. За цими фактами правоохоронці проводять досудові розслідування.

Сьогодні вночі, 20 січня, до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Берегомет Вижницького району сталася дорожньо-транспортна пригода. Виїхавши на місце події, поліцейські попередньо встановили, що 43-річний водій автомобіля «ЗАЗ-1103 Славута» не впорався з керуванням та зіткнувся з металевою огорожею. Від отриманих травм кермувальник, житель села Мигове, загинув на місці ДТП. 20-річного сина загиблого із травмою хребта та переломом ноги медики доправили до лікарні.

За вказаним фактом слідчі Вижницького районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Ще одна аварія сталася вчора, 19 січня, у селі Камянка. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (смт Глибока) Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що 22-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «BMW», не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги та перекинувся на автівці.

Внаслідок ДТП травмувався 23-річний пасажир легковика, односельчанин водія. У чоловіка медики діагностували травми голови та забій грудної клітки.

Слідчі поліції внесли відомості про вказану автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata