У Вінниці через президентський кортеж в пробці був змушений стояти навіть катафалк

У Вінниці через президентський кортеж в пробці був змушений стояти навіть катафалкЗ самого ранку, як завжди за протоколом, в місті розставлені пости правоохоронців. Міліція вартує через кожні 100-200 метрів. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

«Якщо вранці ще можна було проїхати по місту, то в 12 годині центр повністю звільнили від транспорту. Таке враження, що життя зупинилося … По вул. Театральній, Першого Травня, ні троллейбуса, ні маршрутки, ні таксі, ні авто …», – повідомляють очевидці.

«Цікаву картину можна було спостерігати на вул. Івана Богуна близько 12 години – тут вишикувалася шеренга з автотранспорту. Серед автомобілів стояв і катафалк. Один з водіїв підійшов до міліціонера і дуже просив пропустити, тому що «у них похорони» … недопросився. Люди, які спробували скористатися громадським транспортом виходили з маршруток і йшли пішки в потрібному їм напрямку. Однак навіть через дорогу Даішники пропускали пішоходів тільки групами», – відзначає видання.

Президентський кортеж з декількох Land Cruiserовв легкових і мікроавтобусів з вітерцем пронісся за кілька секунд. Через 7 хвилин після цього почали потроху пропускати транспорт.

Джерело Цензор.нет

peredplata