Москаль проголосує за Харабару на виборах мера Чернівців. Якщо вони будуть

Москаль проголосує за Харабару на виборах мера Чернівців. Якщо вони будутьНа веб-конференції у Чернівецькій газеті \”Час\” народний депутат України Геннадій Москаль сказав, що на виборах мера, якщо вони відбудуться, він підтримає опального свого колегу Миколу Харабару

ЗАПИТАННЯ – Колись у вас була сильна команда: Король, Москаль і Харабара. Допоможіть тепер Харабарі стати мером. Його образили регіонали.

ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ -Тут є доля правди. Харабару зробили винним в провалі виборчої кампанії по місту Чернівці. Хоча управління внутрішніх справ не є суб\”єктом виборчого процесу.

Але я особисто, якщо будуть вибори в Чернівцях (про що мене бере великий сумнів), проголосую за Харабару. Оскільки в нього є господарська жилка.

Питання в іншому. А чи будуть вибори Чернівецького міського голови? Логіка в Партії регіонів \”залізобетонна\” – нема кандидата – немає виборів. Це показало останнє голосування по місту Києву, де кандидат від Партії регіонів Попов не дотягує навіть до посади начальника ЖЕКа, а кандидат від Партії регіонів в Чернівцях Михайлішин не дотягує до посади до керівника ритуальної служби

peredplata