Секретний телефон спікеру Рибаку на дачу обійдеться бюджету в 270 тисяч

Секретний телефон спікеру Рибаку на дачу обійдеться бюджету в 270 тисячЩорічно на утримання державний дач українських чиновників витрачається 50 мільйонів гривень. Це – офіційна інформація Державного управління справами, до сфери відання якого належать будинок відпочинку \”Конча-Заспа\” та комплекс відпочинку \”Пуща-Водиця\”.

На що витрачаються ці 50 мільйонів гривень, адміністрація президента так і не відповіла. Вона відіслала мій запит до ДУС, а там він уже місяць як помер неприродною смертю десь в сміттєвій корзині Андрія Кравця.

І от нещодавно виявилося, що 50 мільйонів на дачі чиновників – це не вся сума, яка їм потрібна від платників податків.

Нещодавно до мене потрапив лист на ім\’я спікера парламенту Володимира Рибака від Державної служби спеціального зв\’язку та захисту інформації.

Секретний телефон спікеру Рибаку на дачу обійдеться бюджету в 270 тисяч

Спецслужба просить виділити ще чверть мільйону \”для забезпечення урядовим зв\’язком вищих посадових осіб держави в місцях їх постійного та тимчасового перебування\”.

Зокрема, ця сума потрібна для встановлення трьох телефонних апаратів спецзв\’язку на державній дачі N62 у Конча-Заспі.

Хто проживає на цій дачі N62 у Конча-Заспі, в листі спецслужби на ім\’я Рибака не згадується.

А дарма – бо живе там… сам Рибак.

Ось тут він вказаний як мешканець державної дачі N62.

На світлині зображено сама державна дача.

Так і живуть українські чиновники в закритому поселенні на державних дачах, їздять кортежем у броньованих машинах, літають чартерними рейсами авіакомпанії \”Україна\”, спілкуються між собою секретними телефонними лініями.

Можливо, це виглядало би карикатурно, якби не фінансувалося за гроші бюджету. Бюджету, в якому немає грошей навіть на бинти та марлі для сільських лікарень.

peredplata