Лідер Чернівецької міської організації Назар Горук вийшов з партії ВО \”Свобода\”

Лідер Чернівецької міської організації Назар Горук вийшов з партії ВО \"Свобода\"Перший номер виборчого списку ВО «Свобода» до Чернівецької обласної ради, голова фракції і лідер міської організації Назар Горук вийшов із партії. Своє рішення поки що він не коментує. Каже, що про все розповість на прес-конференції. Він сумує з того приводу, що на Буковині ВО «Свобода» відштовхнута на маргінес політики і не має того впливу та сили, на які заслуговує.

– Для мене політика не є першорядним заняттям, – говорить Назар Горук. – І я прийшов в політику не заради слави чи грошей. Я глибоко віруюча людина.
Члени ВО «Свобода», побратими Назара були готові до такого кроку, бо в останні місяці (після виборів до верховної ради) він неодноразово заявляв про те, що може покинути лави організації.

Свободівець передав заяву Тягнибоку через голову Чернівецького обласного осередку ВО «Свобода» Віталія Мельничука. Зараз Назар у роздумах, його мучать сумніви: чи не залишити разом з членством і депутатство. Це буде правдиво. Бо Назар Горук у списку ВО «Свобода» до Чернівецької обласної ради займав перше місце. Але з іншого боку, люди голосували як за партію, так і за того, хто був першим у списку.
Назар думає…
Вл. інф.

peredplata