Іван Мунтян: «Партія регіонів знову поставила свої внутрішні інтереси вище за інтереси виборців»

Сесія обласної ради припинила свою роботу, ледь розпочавшись. На пленарному засіданні було розглянуто всього 4 питання.

– Після розгляду чотирьох питань порядку денного сьогоднішньої сесії облради було оголошено перерву, потім – ще одну перерву.. Після неї ’ясувалося, що немає кворуму, адже під час перерви до залу зайшли представники фракції Партії регіонів, забрали свої картки і вийшли, більше не повернувшись. Голова облради, повідомивши, що кворуму немає, оголосив перерву на невизначений термін. Це означає, що сесія буде продовжена, вочевидь, уже після свят.

Мені невідомі причини, через які депутати ПР покинули сесію. Але це мабуть вперше в історії нашої облради. Опозиційні фракції вимагали погоджувальної ради. Михайло Гайнічеру на нашу вимогу оголосив про її зібрання, але представники провладної більшості до погоджувальної ради не долучилися. Найбільше дивує, що вони вже почали роздавати коментарі, у яких починають перекладати «з хворої голови на здорову» і звинувачувати у перерві сесії опозицію.

Без розгляду залишилися важливі для краю питання, серед яких найголовніше – питання стану доріг, внесене в порядок денний сесії. Так виглядає, що регіонали свій внутрішньофракційий конфлікт поставили вище за інтереси виборців.

Прес-служба обласної організації партії ВО
«Батьківщина»

peredplata