ТВА Кеплер відхрещується від дій ТВА Забродського

Забродський веселиться у роковини Чорнобильської трагедії.

Сьогодні, в ефірі телеканалу «ТВА», у день пам’яті та скорботи за жертвами трагедії на Чорнобильській АЕС, транслюються розважальні програми та фільми.

Журналістський колектив «ТВА» заявляє про те, що всю повноту відповідальності за грубі порушення українського законодавства в ефірі телеканалу несе виключно і персонально Василь Забродський, який рейдерським шляхом захопив мовлення телеканалу. Доки він, красуючись перед камерами, полум’яно запевняє, що захищатиме ліцензію телеканалу, у День жалоби за жертвами аварії на Чорнобильській АЕС, в ефірі з’являються розважальні програми, що заборонено українським законодавством і суперечить елементарній морально-людській етиці. Це зневага не лише до закону, але й до пам\’яті тисяч загиблих.

Ліцензія на показ переважної частини програмного продукту, який випускає в ефір Василь Забродський, закінчилась. На телеканалі не дотримується програмна концепція, а якість мовлення – межує з домашнім аматорським відео.

Такі дії – це неповага до глядачів «ТВА» та колективу телеканалу, адже екс-директор свідомо порушує законодавство, що може призвести до втрати ліцензії на мовлення.

Ми звертаємося до тих, хто сьогодні ще допомагає В. Забродському, тікайте звідти. Не ставайте співучасниками злочину, майте повагу до оточуючих і першочергово до себе. І, врешті-решт, не будьте частиною тієї ганьби, яку Василь Забродський називає ефірним мовленням.

З повагою,
Колектив телеканалу «ТВА»
.

Коментар Василя Забродського:

Справді, сталась прикра помилка, яка одразу була виправлена. А все інше – словоблуддя від слабості. Мені дуже прикро, але колектив став заручником стосунків власників. Не знаю хто пише ці тексти, але члени колективу їх не погоджують. Вже є люди, які вийшли на свої робочі місця, згідно мого наказу. Напевно хтось буде звільнений за порушення трудового законодавства. Так, бувають періоди, коли не все гаразд. Але все буде добре. Або ні. Як Бог дасть.

peredplata