Горук пішов. Нехай тепер опозиція діє!

Горук пішов. Нехай тепер опозиція діє!Читаючи той потік бруду, який вилився на бувшого очільника чернівецької «Свободи» Назара Горука, я дуже радію. І не те щоб я був противником Горука (скоріше навпаки), просто тепер у очільників місцевої опозиції не буде відмазок про «внутрішніх ворогів», які б заважали опозиції «розірвати владу на катрани».

Горук був чи не єдиним прихильником внутрішньої дискусії в «об\’єднаній опозиції», не давав змоги фронтовикам зачистити опозиційне поле. Тепер, коли останні «живі» представники «Батьківщини» розчинились під впливом партійної верхівки клану Яценюка, коли реальний лідер регіональної «Свободи» Горук був змушений покласти партквиток на стіл, єдиною непідконтрольною «Фронту змін» опозиційною силою в області залишається «Удар» Віталія Кличка. (Тепер саме їм варто очікувати тонни інформаційного бруду в свою сторону…).

Проте головне не це. Головне — тепер фронтовики не мають відмазок для своїх поразок. Тепер вони мають чистий фронт для боротьби з владою. Нехай тепер діють…

Михайло Шморгун

Джерело

peredplata