Ющенко буде технічним кандидатом в президенти, – Геннадій Москаль

Ющенко буде технічним кандидатом в президенти, - Геннадій МоскальПід час чат-конференції нардеп Геннадій Москаль змоделював ситуацію на виборах 2015.

Запитання від Тетяни:
Пане Москаль! Напевно, не тільки ми, але і ВИ – краще за нас – знаєте, що триголова опозиція все-таки не має лідера нації. Навряд чи хтось із нинішніх керівників опозційних партій має шанс виграти вибори в 2015. То яке менше зло варто буде нам обирати з-поміж ще більших, на Вашу думку? Дякую.

ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ

По-перше, опозиція буде висувати єдиного кандидата на противагу Януковичу. Триголової опозиції на виборах не буде. На жаль, будуть ті, хто крастиме в опозиції голоси, як це було на парламентських виборах 2012-го.

Зараз, наприклад, іде розкрутка Шустером за завданням Банкової клоуна Ляшка, як технічного кандидата на президентських виборах.

Триває збереження контролю над “Нашою Україною” Ющенка, який теж піде технічним кандидатом, щоб відбирати голоси в опозиції.

Не виключені й “нові обличчя” в майбутньому… Але головне, щоб виборці в цьому завчасно розібралися, результат виборів залежить виключно від їх позиції.

Світлина ua.comments.ua

peredplata