Москаль досліджує діяльність Колесніченка, – чат-конференція в \”Часі\”

Москаль досліджує діяльність Колесніченка, - чат-конференція в "Часі"\”Сподіваюся, що після мого аналізу його (Володимира Колесніченка, – Час) діяльності (який дам пізніше), ви зміните свою думку\” – так відповів Геннадій Москаль на запитання щодо відомої футболки.

ЗАПИТАННЯ:
Генадій Генадійович, будь-ласка, викиньте ту футболку з ганебним написом! Повірте на слово, ні одна серйозна людина не одобрила Вашого вчинку. За Колісніченко стоять виборці і Ви обізвали і їх. Не всі підтримують опозицію, повірте. Всього Вам найкращого і нехай на Вашому шляху зустрічаються тільки толерантні люди.

ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ

Цікаво, які виборці можуть стояти за Колесніченком у Чернівецькій області – це мене просто дивує. Українець, котрий виступає проти українців, котрий, прекрасно знаючи українську мову, свідомо, з метою провокацій, говорить з трибуни Верховної Ради тільки російською є вашим кумиром???

А чого вартий останній законопроект Колесніченка “Про заборону реабілітації та героїзації осіб й організацій, що боролися проти антигітлерівської коаліції”!

Чому він не згадує ось такі організації, що співпрацювали з нацистами:

“Русская освободительная армия генерала Власова”;
“Комитет освобождения народов России”;
“Русский охранный корпус”;
“29-я гренадерская дивизия СС Рона (1-я русская)”;
“30-я гренадерская дивизия СС (2-я русская)”;
“Русская вспомогательная полиция”;
“Боевой союз русских националистов”;
“Народная социалистическая партия России”;
“Русская национальная народная армия”;
“Русская освободительная народная армия”;
“36-я гренадерская дивизия СС (Дирлевангер)”;
“Военная организация “Казачий стан”, входящая в состав Вермахта”;
“Главное управления казачьих войск”;
“1-я казачья дивизия главного штаба СС”;
“15-й казачий кавалерийский корпус войск СС”;
“Отдельный казачий корпус комитета освобождения народов России”;
“Добровольческий полк СС “Варяг”;
“1-я русская бригада СС “Дружина”;
“Полк СС “Десна”;
“Всероссийская фашистская партия”;
“ВВС русской освободительной армии” (тут служили два Герої СРСР – Античевский та Бичков)

І ще, нагадую В. Колесніченку, як депутату від Севастополя, що “Русская вспомогательная гражданская полиция” в Севастополі утворилася в липні 1942р., і очолював її поліцмейстер Б.Кормчинов-Некрасов. А бургомістром Севастополя був Н.Мадатов. Чисто російські прізвища!

Якщо агроном Колесніченко погано розбирається в історії, то нагадаю й таке – на боці Вермахту і СС воювало близько 1 мільйона колишніх радянських солдатів. Крім того були допоміжні служби – 700 тисяч чоловік, козачі формування – 60 тисяч, поліція, жандармерія та інші військові формування, створені німецькою владою, – 500 тисяч чоловік.

Щодо футболки та самого Колесніченка я відповім більше трохи пізніше. Сподіваюся, що після мого аналізу його діяльності (який дам пізніше), ви зміните свою думку.

peredplata