У Чернівцях директор обласної лікарні, якого підозрюють у використанні машин швидкої, вийшов під заставу

На фото Сергій Бродовський. Джерело: okl.cv.ua

Гендиректор Чернівецької обласної лікарні Сергій Бродовський, якого підозрюють у платному використанні машин швидкої, вийшов із СІЗО під заставу у майже 200 тисяч гривень.

Про це в коментарі Суспільному сказав начальник Чернівецького слідчого ізолятора Вадим Кривой.

За його словами, Бродовський вийшов під заставу 9 травня.

Бродовського підозрюють у платному перевезенні каретами швидкої, що належали медзакладу. Також перевіряють, чи причетний Бродовський до привласнення п’ятьох автомобілів швидкої, які передали з закордону як гуманітарну допомогу.

Бродовського відсторонили від посади на два місяці. Наразі обов’язки гендиректора виконує Дмитро Домбровський. Він обійматиме цю посаду до 12 липня.

Суспільне телефонувало на особистий номер Бродовського 5, 6 та 10 травня, аби запитати, чи використовував він машини швидкої та чи причетний до привласнення гумдопомоги. Його телефон вимкнений.

Що відомо

  • З 12 березня за рішенням оборони області гендиректором Чернівецької обласної лікарні став Сергій Бродовський. Його призначили на період воєнного стану. До цього обов’язки керівника медзакладу виконував Дмитро Домбровський. Його призначили за розпорядженням голови обласної ради у жовтні.
  • Сергій Бродовський — лікар-хірург, експерт Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації за фахом трансплантології.
  • Дмитро Домбровський — лікар-хірург та професор Буковинського державного медуніверситету. Торік був обраний депутатом обласної ради від “Аграрної партії України”.
  • https://suspilne.media/amp/237705-u-cernivcah-direktor-oblasnoi-likarni-akogo-pidozruut-u-vikoristanni-masin-svidkoi-vijsov-pid-zastavu/?fbclid=IwAR02wSCYb9Euwo_bLmGmlwQKgfzMWe033FxseLfAbA5TOnOOA48glVIvuDs

peredplata