Голова Чернівецької ОВА емоційно відповів журналістам щодо купівлі авта для ЗСУ

Голова Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук  емоційно відповів журналістам щодо того, як купували автомобіль для Збройних сил України.

З’ясовується, що він не 2022 року, а 2002 року, тобто автомобіль на 20 років старший і коштує менше 100 тис доларів, і він уже переобладнаний та переправлений для Збройних сил України. І навіть, що він там уже приносить користь Україні і воїнам.

фото Сергія Осачука

Зокрема Голова ОВА написав у Телеграм каналі:

“Історія перевезення через митницю, на моє прохання, супердорогого автомобіля для ЗСУ – чергова маніпулятивна брехня опозиційних політичних кланів.

За запитом командира військової частини А2582 позашляховик FORD-F-250 2002 р., червоного кольору із номерним знаком F95GDV, VIN код 1FTNX21F22EC60664 ввезено через державний кордон та передано нашим десантникам для виконання військових завдань.

Ініціатива привезти автомобіль для захисників належить нашим буковинським волонтерам, які вже його перефарбували у камуфляжний колір і передали на фронт.

Історія проста, а суть криється в деталях. Та висновок один – наш внутрішній ворог розхитує нашу єдність брехливими інструментами, які не мають нічого спільного зі стандартами журналістики.

Будьте пильними, дорогі буковинці! Довіряйте перевіреним джерелам!

Військова адміністрація завжди відкрита і на зв’язку”!

Якщо це все правда, то чому так нервує голова ОВА?

Все нормально. Нехай працює автомобіль для нашої перемоги.

І не важливо, з 2002 року він чи з 2022 року. Головне – щоб для перемоги працював.
Все для фронту, все для перемоги.

А емоції будуть після перемоги…

peredplata