За крадіжку деревини у буковинця вилучили транспорт, вантаж та оголосили підозру

Слідчі поліції Буковини повідомили про підозру буковинцю у вчиненні майнового злочину.
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
 
20 травня у Вижницькому районі поліцейські задокументували крадіжку деревини та за цим фактом розпочали кримінальне провадження. 
 
Під час здійснення профілактичних заходів щодо виявлення порушників у сфері лісокористування у селі Лекече співробітники Вижницького районного відділу поліції зупинили водія автомобіля «Mercedes», який перевозив деревину хвойної породи без дозвільних документів. Поліцейські встановили, що 36-річний житель селища Берегомет незаконно заволодів цим майном з території «Берегометського лісництва» та мав намір використати його у власних потребах.
 
Документуючи протиправні дії чоловіка, слідчо-оперативна група зробила заміри деревини для встановлення суми завданих збитків державі. 
Наразі слідчі поліції повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. 
 
Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури суд задовольнив клопотання слідчих про накладення арешту на вилучений транспортний засіб і вантаж. 
Відповідно до санкції статті, за вказане порушення у період воєнного стану передбачена відповідальність до восьми років позбавлення волі.
Наразі триває досудове розслідування.
 
 

peredplata