Побиттям журналістів керував голова осередку \”Молодих регіонів\”?

Побиттям журналістів керував голова осередку "Молодих регіонів"?У нападі на журналістку \”5 каналу\” Ольгу Сніцарчук та фотографа Влада Соделя в суботу, імовірно, брав участь голова Білоцерківської міськорганізації \”Молодих регіонів\”. Зокрема, на фото Соделя, зроблених під час нападу молодиків, видно чоловіка в чорній сорочці (на фото справа), який весь час пильно спостерігав за агресивними діями хлопців.

Побиттям журналістів керував голова осередку "Молодих регіонів"?

На відео також добре видно, що він завжди супроводжує агресорів.

Саме він вступає в розмову з віце-спікером Русланом Кошулинським, коли той намагається владнати конфлікт.

Побиттям журналістів керував голова осередку "Молодих регіонів"?

Водночас, як видно з фото, він дуже схожий на голову Білоцерківської міської молодіжної організації \”Молоді регіони\”, яка є молодіжним крилом Партії регіонів, Василя Бойка.

Як повідомлялося, в одному з нападників журналісти опізнали Вадима Тітушка, який також проживає в місті Біла Церква.

Окрім того, на інших фото Соделя поруч із Тітушком під час нападу на журналістів можна побачити іншого хлопця в сірій футболці й кепці.

Ігор Незгодний розмістив на своїй сторінці в Facebook скріншот, на якому видно, як цей хлопець стоїть у суботу на мітингу, організованому Партією регіонів, із ксивою адміністрації заходу. За даними Незгодного, хлопця звуть Арсен Капанський.

Побиттям журналістів керував голова осередку "Молодих регіонів"?

Як повідомлялося, у Партії регіонів спростували інформацію, що журналістів побили учасники Антифашистського мітингу.

\”Ми категорично відкидаємо звинувачення, що в бійці на мітингу опозиції на вулиці Житомирській були помічені учасники Антифашистського мітингу. У момент, коли відбулася бійка, учасники нашого мітингу були на Європейській площі\”, – заявляв нардеп від ПР Віталій Журавський.

У Партії регіонів також поклали відповідальність за інцидент на опозицію, яка не змогла забезпечити безпеку учасників свого мітингу.

Разом з тим, кореспондент \”Української правди\” була свідком того, як молодики, які згодом зчинили бійку з прихильниками \”Свободи\” і побили журналістів, спочатку стояли біля мітингу, організованого Партією регіонів, біля загородження.

Згодом із дворика на Хрещатику нагору до мітингу опозиції вирушили бійці \”Беркуту\”, а за ними й згадані молодики спортивної статури.

Джерело та світлини Українська правда

peredplata