Результати кваліфікаційного заїзду на Чемпіонаті світу з мотокросу на мотоциклах з колясками в Чернівцях

18 травня відбулися вільні тренування та кваліфікаційний заїзд ІІ етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, що проходить на базі міжнародно-спортивного центру «Суперкрос» у Чернівцях.

В результаті кваліфікаційного заїзду лідерами у групі «А» стали нідерландці Каспарс Ступеліс та Бакс Етьєн (екіпаж №2), бельгієць Бен Андерсен та нідерландець Бен ван ден Богаарт (екіпаж №3), а також латвійці Лауріс та Яніс Дайдерси (екіпаж №11).

У групі «Б» лідерські позиції зайняли французи Валентин Жирод та Ніколас Мюсет (екіпаж№6), нідерландці Бакс Робі та Деніел Вілемсен (екіпаж №1) і латвійський екіпаж Маріса Рупейкса та Хералдса Курпнієкса.

В результаті кваліфікаційного тренування «Останній шанс» лідерами опинилися шведи Філіп Стенборг та Крістіан Нілсон (екіпаж №19), литовці Андрей та Вітаутас Раскаси (екіпаж №107). У трійці лідерів опинилися також й український екіпаж Олександра Літовченка та Дмитра Гречанюка (екіпаж 122).
Офіційне відкриття ІІ етапу Чемпілонату світу з мотокрсоу на мотоциклах з колясками відбудеться 19 травня об 11.00 на базі спортивного центру «Суперкрос», що по вул. руська 226-Д.

Про це повідомляє прес-офіс Чемпіонату світу з Мотокросу.

peredplata