В Кіцманському районі визначили краще спортивне село 2013 року

В Кіцмані відбулась перша районна спартакіада на приз «Краще спортивне село 2013 року». Учасники виборювали перемогу з семи видів спорту: шашок, настільного тенісу, гирьового спорту, волейболу серед чоловічих команд, міні-футболу, легкоатлетичного кросу та перетягування линви.

Переможцями та призерами районної спартакіади стали фізкультурно – спортивні клуби сіл: в змаганнях з шашок І місце -Ставчани, П місце –Шишківці, Ш місце – Шипинці.; в змаганнях з настільного тенісу – І Шишківці, П-Борівці, Ш-Валява; в змаганнях з легкоатлетичного кросу – першими були – Шипинці, другими – Ставчани, треті – команда с. Южинець; з гирьового спорту – 1 місце посіла команда Шишківців, друге – Неполоківці, третє – Давидівці; з міні-футболу – відповідно – Шипинці, Шишківці, Валява; з волейболу серед чоловічих команд І-Ставчани, ІІ-Драчинці, Ш-Давидівці; з перетягування линви перемогли Ошихлібські богатирі, П- Шипинці, Ш-Ставчани.

Переможцем Першої районної спартакіади Кіцманщини на приз «Краще спортивне село 2013 року» став фізкультурно-спортивний клуб с. Ставчани. Друге місце посіли Шишківці, третє – Шипинці. Переможців та призерів нагороджено грамотами та Кубками.

Команда с.Ставчан, переможець районної спартакіади, візьме участь в обласній спартакіаді.

Про це повідомляє Кіцманська районна державна адміністрація.

peredplata