В Чернівцях кандидатам в мери розроблять пропозиції з вирішення проблем в місті

В Чернівцях кандидатам в мери розроблять пропозиції з вирішення проблем в містіСьогодні в Українському народному домі представники Чернівецької обласної ради \”За українську державність\” презентували проект \”Визначення найактуальніших проблем міста та лобіювання включення відповідних положень програми в програми майбутніх кандидатів на посаду голови Чернівецької міської ради\”. До громадської ради наразі входять близько десяти організації та спілок.

На круглому столі також піднімали питання якості надання житлово-комунальних послуг в районах міста. Говорили про проблеми та шляхи їх вирішення. Зокрема, наголошувалось, що якщо міська влада так намагається перевести будинки в ОСББ, то хай спочатку хоч на 50% відремонтує дахи та труби.

Також планується, що в районах Чернівців будуть проведені дискусійні клуби, на яких будуть розроблені конкретні рекомендації, котрі зведуть в єдиниц перелік і передадуть його кандидатам в мери Чернівців.

До речі, на круглому столі був присутній Олексій Каспрук, про якого говорять, як про потенційного кандидата від об\”єднаної опозиції на можливих виборах міського голови.

Рада \”За українську державність\” створена з представників громадського сектору краю з метою зміцнення української державності, мови, Культури, духовності та соціально-економічного розвитку краю, відстоює інтереси громади краю та України.

peredplata