Виборцям Новодністровська! Люди не потрібно боятися!

Виборцям Новодністровська! Люди не потрібно боятися!Аналізуючи все, що відбувається упродовж останніх трьох років в Україні загалом і в Чернівецькій області зокрема, розумієш, що ця влада ні перед чим не зупиниться. А те, що днями відбулося на національному і місцевому рівнях, — додатковий тому доказ.

Коли на людей скеровують БТР з метою їх залякати і ти стаєш свідком цих подій, то постаєш перед вибором: або ти боїшся і втікаєш, або ж стаєш поруч і даєш відсіч таким діям. Адже всі ми бачили, що сталося з БТРом, коли люди об’єдналися! Це ж саме дуже скоро станеться з цією владою і, зокрема, з головою чернівецької ОДА Михайлом Папієвим, котрий завше застосовує в якості основного аргумента банальне залякування як окремих людей, так і цілих і громад. А так чинять зазвичай боягузи і ті, хто більше нічого не може запропонувати.

Хочу окремо звернутися до новодністровців. Нас уже не перший рік залякують, але ми ніколи не боялися і не ховалися. Так, за вказівками або з мовчазної згоди керівництва Чернівецької ОДА у нас забрали пляж; забрали соціальні кошти, які мали бути направлені на відновлення покрівель, встановлення ліфтів, ремонт шкіл і дитячих садочків; на 100% підвищили тариф на воду. І все це сталося лише тому, що містом керували підлабузники і «сраколизи» діючої влади. Думаю, усі ще добре пам’ятають, як у нас хотіли забрати «реєстрацію» Дністровської ГАЕС. Ми тоді об’єдналися і перемогли. Тому закликаю вас не боятися боягузів, а прийти 2 червня на вибори і проголосувати по совісті.

На закінчення хочу сказати, що ідеальним міським головою я, звісно, не був, але, перебуваючи на цій посаді, завжди старався відстоювати інтереси простих людей і надалі продовжуватиму це робити. Я буду боротися за наше місто із загарбниками в особі Папієва і Козака, які постійно щось у вас забирають. Зрозумійте одну річ: учора вони забрали пляж, сьогодні — кошти, а завтра захочуть забрати ваше житло, бо воно їм сподобалося. Тому закликаю Вас ставати поруч і об’єднуватися, щоб дати відсіч цій банді. Адже коли ми разом, ми – велика сила! Об’єднавшись, ми здолаємо все!
Руслан ПАНЧИШИН

peredplata