Анатолій Чесанов ніц не відає про Інтернет-продаж власного ресторанного комплексу «Сорбонна» за 32 мільйони гривень. Думає, що це «прикол»…

Анатолій Чесанов ніц не відає про Інтернет-продаж власного ресторанного комплексу «Сорбонна» за 32 мільйони гривень. Думає, що це «прикол»…7 вересня на столичному бізнес-порталі emarket.ua о 15:36 з’явилося оголошення із кількома зимовими фотографіями про продаж у Чернівцях ресторанного комплексу «Сорбонна» за 32 000 000 гривень, власником якого є депутат Чернівецької міської ради Анатолій Чесанов. У повідомленні вказано, що ціна ресторану, площею 1500 кв.м, «обговаривается», а до комплексу \”Сарбона\” (саме таку назву вказано у повідомленні. – БукІнфо) «входят 2-а ресторана, ночной клуб, летняя площадка 300 м., интересный интерьер с резьбой по дереву, ковка, статуи, картины. Расположен по ул. Университетская. (рядом университет)».

Журналісти БукІнфо зв’язалися по телефону з депутатом. Пан Чесанов підтвердив, що ні слухом, ні духом не відає про продаж свого ресторану. Хоча, що цікаво, другий день після розміщення цього оголошення на emarket.ua, ніхто (з боку пана Чесанова) навіть не намагався його заблокувати чи взагалі зняти з Інернет сайту.

БукІнфо: – Пане Анатолію, ви знову стали ньюзмейкером №1 у Чернівцях. У розмові з нашими колегами з МБ ви сказали, що не розміщували Інтернет-оголошення про продаж «Сорбонни» за 32 мільйони гривень. Але за два дні, відколи висить оголошення, ви навіть не намагалися зняти цю інформацію із порталу emarket.ua. А взагалі ви читали це повідомлення? Вже знаєте, хто ж це міг зробити?

Анатолій Чесанов: – Чесно кажучи, зараз, цілими днями, я переймаюся клопотами, пов’язаними з відкриттям другої частини ресторанного комплексу «Сорбонни» і мені було не до цього. Тому я не знаю, хто це міг зробити. Я точно до цього не причетний, бо ресторан не продаю.

БукІнфо: – У повідомленні вказана контактна особа «Тетяна Андріївна» та її телефон…

Анатолій Чесанов: – Я не знаю ніякої Тетяни Андріївни!

БукІнфо: – Після того, як мені подзвонили репортери, мої знайомі мені прочитали по телефону це повідомлення. Мені важко сказати, хто це розмістив. Може це перед відкриттям нового частини «Сорбонни» хтось так вирішив з мене «приколотися».

БукІнфо: – На порталі, де «продають» ваш ресторан розміщенні фотографії «Сорбонни» в зимовий час. Це фотографії не з вашого архіву?

Анатолій Чесанов: – Це ще раз доводить, що якби я продавав ресторан, то я би розмістив фотографії готового комплексу з різними ракурсами внутрішніх робіт.

БукІнфо: – А як ви думаєте, чому саме таку вартість «Сорбонни» поставили жартівники – 32 млн. гривень? До речі, в яку суму ви оцінюєте розважальний комплекс і ресторан?

Анатолій Чесанов: – Ну це ж від балди хтось написав. Пригадую, хтось на початку літа до мене підходив і запитав, за скільки ти б продав «Сорбонну» і я відповів, що за 4,5 – 5 мільйонів можливо колись продав би.

БукІнфо: – 5 млн. доларів США?

Анатолій Чесанов: – Ну я так теж приколовся. Так просто сказав.

БукІнфо: – Після цього у вас більше ні з ким розмов про продаж «Сорбонни» не було?

Анатолій Чесанов: – Взагалі! Я не розумію, чому так всіх цікавить «Сорбонна»? Що тут такого особливого? Це мене б мало цікавити, хто і що там без мене продає, а чому інших це цікавить?

БукІнфо: – Ну ваша «Сорбона» разом з вами і пам’ятником Юрію Федоковичу вже має стільки піару, що інші роками цього не досягнуть. Об’єкт, як кажуть, на слуху 🙂 Тому нам цікаво, хто вас так вирішив розіграти…

Анатолій Чесанов: – А ви зателефонуйте цій Тетяні Андріївні…

Ми так і зробили. Вірніше, намагалися зателефонувати вказаній в оголошенні «Тетяні Андріївні». Однак вказаний для контакту мобільний номер телефону: (067)989-46-15 – вперто мовчить, на тому боці зв’язку, видаючи лише мелодію Стаса Михайлова «Все для тебя, родная»… Тож може вам вдасться додзвонитися, шановні «потенційні покупці»? Якщо вийде, повідомте 🙂

Охрім НАВУХОДОНОСОР, БукІнфо (с)

Анатолій Чесанов ніц не відає про Інтернет-продаж власного ресторанного комплексу «Сорбонна» за 32 мільйони гривень. Думає, що це «прикол»…
Анатолій Чесанов ніц не відає про Інтернет-продаж власного ресторанного комплексу «Сорбонна» за 32 мільйони гривень. Думає, що це «прикол»…

peredplata