На Буковині знайшли труп зниклого нотаріуса

На Буковині знайшли труп зниклого нотаріуса14 червня в післяобідній час до правоохоронців Хотинського району Чернівецької області надійшло повідомлення про те, що в одній з криниць райцентру виявлений труп невідомої особи. Одразу ж на місце події виїхала слідчо-оперативна група. І справді, у криниці, глибина якої 3 метри, на дні був виявлений труп невідомого чоловіка. Згодом вдалося встановити, що загиблим є 35-річний приватний нотаріус м.Хотина Юрій Б.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області, ще 2 червня увечері цей чоловік пішов з дому та не повернувся. Відомості про це 5 червня були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Під час зовнішнього огляду трупа з участю судово-медичного експерта Чернівецького обласного бюро судмедекспертизи зовнішніх тілесних ушкоджень, які б могли перебувати в прямому причинному зв’язку з фактом настання смерті нотаріуса, не виявлено. Труп загиблого направлено в Новоселицьке міжрайонне відділення ЧОБ СМЕ для встановлення причини його смерті.

Як стало відомо сьогодні, причина смерті приватного нотаріуса – механічна асфіксія внаслідок утоплення у воді.

peredplata