Україна кримінальна

Україна кримінальнаУпродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 5 932 заяви про злочини

У місті Павлограді Дніпропетровської області 11 вересня у своїй квартирі було знайдено мертвими подружжя, 46-річні працівники однієї з медустанов. Попередньо встановлено, що під час сварки на ґрунті неприязних відносин чоловік задушив свою дружину та покінчив життя самогубством через повішення.
У Миколаївському районі Миколаївської області 11 вересня на подвір’ї дачного домогосподарства було знайдено мертвою з рубаною раною голови 71-річну іноземну громадянку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 39-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 10 вересня на зазначеному подвір’ї під час сварки на ґрунті неприязних відносин убив господарку металевим прутом.
У місті Одесі 9 вересня в одній із квартир було знайдено мертвою з ушкодженнями внутрішніх органів невідому жінку віком до 55 років. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 40-річного господаря вказаної квартири. Попередньо встановлено, що удень 9 вересня під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв чоловік заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілій. Вживаються заходи щодо встановлення особи жінки.
У місті Луганську 9 вересня на одній з вулиць було знайдено в непритомному стані з травмою голови 43-річного безробітного місцевого жителя, який невдовзі помер у лікарні. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали двох 21-річних безробітних, раніше судимих місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони ввечері 8 вересня в згаданому місті на вулиці під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв заподіяли смертельні тілесні ушкодження потерпілому.
У місті Одесі в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали двох безробітних місцевих жителів віком 27 та 36 років. Попередньо встановлено, що вони вранці 7 вересня в зазначеному місті зайшли до однієї з квартир, заподіяли тілесні ушкодження 40-річній господарці, викрали мобільний телефон, ювелірні вироби та ноутбук. Частину викраденого вилучено.
У Дергачівському районі Харківської області 10 вересня в результаті реалізації оперативної інформації на одному з пунктів пропуску через Державний кордон України працівники міліції затримали 42-річного іноземного громадянина, з автомобіля якого вилучили 50 г марихуани.
У Вовчанському районі Харківської області 10 вересня в результаті реалізації оперативної інформації на одному з пунктів пропуску через Державний кордон України працівники міліції затримали 32-річного іноземного громадянина, у якого вилучили 390 г марихуани.
У місті Києві працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб одного з комунальних підприємств. Вони впродовж 2008-2010 років, отримавши від населення кошти за комунальні платежі, не здійснили передбачені перерахунки за спожиту теплову енергію для потреб центрального опалення споживачам, у яких встановлені лічильники. У результаті чого останніми зайво було сплачено майже 70 млн. грн. комунальних платежів. Прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України.
У місті Харкові працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб товариства з обмеженою відповідальністю. Вони впродовж останніх чотирьох років у згаданому місті, без отримання відповідного дозволу, незаконно складували на відкритих ґрунтах орендованої земельної ділянки площею понад 2 га будівельні відходи (плити, залізобетонні блоки). Унаслідок протиправних дій правопорушників державі завдано збитків на суму майже 81 млн. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України.

peredplata