Свободівці проводять громадські слухання щодо перейменування вулиць у Чернівцях

Свободівці проводять громадські слухання щодо перейменування вулиць у ЧернівцяхЗ 24 по 26 червня 2013 року Чернівецька обласна організація Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” проводитиме громадські обговорення щодо перейменування низки вулиць у Чернівцях.

На громадське обговорення винесуть пропозиції Чернівецької \”Свободи\” щодо перейменування таких вулиць Чернівців: вулиця Маршала Рибалка на Йозефа Шумпетера; вулиця Моріса Тореза на Петра Болбочана; вулиця Федіра Полєтаєва на Буковинського куреня; вулиця Івана Стасюка на Василя Стуса; вулиця Валерія Чкалова на Івана Мазепи. Окрім цього, на обговорення також буде винесена пропозиція Чернівецького обласного об\’єднання Всеукраїнського товариства \”Просвіта\” щодо перейменування вулиці Аркадія Гайдара на Пилипа Орлика.

Заходи з громадського обговорення відбуватимуться біля наметів ВО \”Свобода\” з 24 по 26 червня 2013 року з 12.00 по 16.00 на перетині вулиць Маршала Рибалка й Університетської, Моріса Тореза (біля \”Космо\”), Гайдара й Стасюка, Проспекту Незалежності й Стасюка, Чкалова й Головної.

Пропозиції щодо перейменування вказаних вулиць усі охочі можуть надіслати до 16.00 26 червня включно на електронну скриньку: svoboda_cv_press@i.ua, або за адресою: вул. Худякова, 3. Детальніші консультації можна отримати за вказаними адресами або за телефоном: (0372) 90-26-62.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”.

peredplata